top of page

Ungdomsutbytet blogg

Queensland

I början av februari bjöd min värdfamilj med mig på en lång helg i Queensland! När vi först anlände på the Gold Coast var det första jag upptäckte hur varmt det var. Vi kom dit på kvällen så det bar av till hotellet på direkten och det var minsann ingen besvikelse. Vår vy var helt underbar.

Så här såg utsikten från vårt hotellrum ut på natten.

Och såhär såg den ut vid solnedgången.

Vi for på en kanal cruise i Queensland och såg en massa olika vackra (och dyra) byggnader. Jag och min värdsyster satt på en jättelyxig soffa uppe på däck hela vägen. Halvvägs igenom cruisen kom några indier och ville ta bild med mig, vilket jag tyckte var jätttekonstigt men det var ganska roligt.

Jag och min värdsyster tog metron en dag och åkte från en del av kusten till en annan för att shopa och åka till ett kattcafé. Kattcaféet var faktiskt jättemysigt. Pete på bilden var min favvis.

Sen tänkte jag att jag skulle ta bild med ett av de klassiska australiensika liv vakts tornen.

Inlägg om när min familj kom hit och saarin kommer inom kort...

Tills nästa gång!

Senaste inlägg
 
 
bottom of page