top of page

Ungdomsutbytet blogg

Familjens besök

Som ni borde veta så kom mamma, Benjamin och Caroline på besök i februari. Tog ledigt från skolan när de var här för att kunna spendera så mycket tid med dem som möjligt. När de var här så chillade vi i solen, for på zoo, hälsade på alla mina värdfamiljer och kompisar etc. Vädret var underbart när de var här så det första vi gjorde när de anlände var att åka till starnden.

Den här bilden tog vi i Warrnambool när de just kommit med tåget från Melbourne. Grät lite när jag såg dem, det var en så fin känsla. Vi hade mycket att prata om. Vi käkade lunvh med min värdmamma och de var himla trevligt.

Efter en dag av surfing och en sväng upp till sanddynerna för att kolla på dune buggies for vi till min första värdfamilj och hade middag med dem inkl mina värd mor- och farföräldrar. Det var så himla roligt att de äntligen fick träffa varandra. Vi myste med hunden deras (Chew) körde motorcykel och fyrhjuling samt kollade på fåren och korna innan vi käkade.

En dag bestämde vi oss för att åka till Halls Gap: Halls Gap är ett jättevackert ställe ungefär två timmar från Portland. Halls Gap befinner sig nedanför the Grampians och är en liten by där de har mycket vilt och vacker natur. Känguruerna på bilden är vilda men vana vid människor så man kunde gå mycket nära.

Så här ser Halls Gap ut. Vackert, eller hur?

När vi var nära the Grampians så körde vi upp på ett av bergen, Mt William och kollade på den vackra utsikten!

Eftersom vädret var så bra så hade vi en hel del stranddagar. Den här bilden är tagen på Shelly Beach. Namnet kommer från alla snäckskal som blir uppspolade på stranden. Jag har aldrig sett så mycket snäckskal i mitt liv som jag gjort på Shelly Beach.

Den här bilden är tagen på väg till Shelly Beach. JAg är så himla lyckligt lottad som får bo här var det är så vackert.

En kväll for vi hem till min värdmammas föräldrar. De bor på en farm så Benjamin kom hem därfrån med en ny keps med deras farmnamn på. De har världens finaste hund men även en hel del sugar gliders. På bilden kan ni se min syster hålla en av dem.

Eftersom jag bott på en farm måste jag ju såklart ta med familjen och se på vad jag hållit på med. Här ser vi en snubbe som klipper ett får.

Sen for vi också och kollade på när en lastbil med får lastades på väg till slakteriet.Jag tycker det är väldigt instressant att se på hur hundarna jobbar osv eftersom jag aldrig riktigt sett nåt sånt på nära håll innan jag kom till Australien.

Tills nästa gång.

Alex

Senaste inlägg
 
 
bottom of page